Fırında brokoli, karnabahar ve patates yaparken en çok hangi baharatları kullanıyorsun? Özellikle zeytinyağı ile karıştırdıktan sonra sebzelerin lezzeti nasıl oluyor? Ayrıca, pişirme süresi boyunca sebzeleri alt üst etmek gerçekten gerekli mi, yoksa hiç dokunmadan da pişirebilir miyiz? Bu sebzelerin altın rengini alması için belirli bir süreyi geçmemek gerektiğinden bahsedilmiş, ama senin deneyimlerinle bu süreyi biraz daha uzatmak mümkün mü?
Fırında brokoli, karnabahar ve patates yaparken en çok hangi baharatları kullanıyorsun? Özellikle zeytinyağı ile karıştırdıktan sonra sebzelerin lezzeti nasıl oluyor? Ayrıca, pişirme süresi boyunca sebzeleri alt üst etmek gerçekten gerekli mi, yoksa hiç dokunmadan da pişirebilir miyiz? Bu sebzelerin altın rengini alması için belirli bir süreyi geçmemek gerektiğinden bahsedilmiş, ama senin deneyimlerinle bu süreyi biraz daha uzatmak mümkün mü?
Cevap yaz