Bu tarif gerçekten iştah açıcı görünüyor! Düdüklüde patatesli et haşlama yaparken özellikle etin yumuşak olması için buharda pişirme süresi yeterli mi? Ben de düdüklü tencere kullanarak yemek yapmayı seviyorum, ama bazen pişirme süreleri konusunda tereddüt yaşıyorum. Bu tarifteki pişirme süresi, etin ve sebzelerin tam olarak pişmesi için yeterli mi? Ayrıca, patateslerin suyunu çekip çekmeyeceğinden endişeleniyorum. Bu konuda deneyimlerinizi paylaşır mısınız?
Bu tarif gerçekten iştah açıcı görünüyor! Düdüklüde patatesli et haşlama yaparken özellikle etin yumuşak olması için buharda pişirme süresi yeterli mi? Ben de düdüklü tencere kullanarak yemek yapmayı seviyorum, ama bazen pişirme süreleri konusunda tereddüt yaşıyorum. Bu tarifteki pişirme süresi, etin ve sebzelerin tam olarak pişmesi için yeterli mi? Ayrıca, patateslerin suyunu çekip çekmeyeceğinden endişeleniyorum. Bu konuda deneyimlerinizi paylaşır mısınız?
Cevap yaz