Bu yemeği yapmak için gerekli malzemelerin listesini görünce aklıma hemen akşam yemeği geldi. Kuşbaşı etin zeytinyağında mühürlenmesi, soğan ve sarımsakla kavrulması adımlarını düşündümce mutfakta geçen o güzel anlar canlandı gözümde. Patates püresinin üzerine sıcak et karışımını koyup, fırına vermekse sabırsızlıkla bekleyeceğim anlardan biri olacak. Yanında turşu veya mevsim salatası ile sunmak harika bir fikir. Gerçekten de kış aylarında sıcak bir yemeğin tadı bir başka! Sizce de tarifteki ekstra bilgiler, yemeği daha da lezzetli kılmak için harika öneriler değil mi?
Bu yemeği yapmak için gerekli malzemelerin listesini görünce aklıma hemen akşam yemeği geldi. Kuşbaşı etin zeytinyağında mühürlenmesi, soğan ve sarımsakla kavrulması adımlarını düşündümce mutfakta geçen o güzel anlar canlandı gözümde. Patates püresinin üzerine sıcak et karışımını koyup, fırına vermekse sabırsızlıkla bekleyeceğim anlardan biri olacak. Yanında turşu veya mevsim salatası ile sunmak harika bir fikir. Gerçekten de kış aylarında sıcak bir yemeğin tadı bir başka! Sizce de tarifteki ekstra bilgiler, yemeği daha da lezzetli kılmak için harika öneriler değil mi?
Cevap yaz