Bu tarife bakınca, düdüklü tencerede patatesli et yemeği yapmanın ne kadar kolay olduğunu düşünüyorum. Özellikle yoğun bir günün ardından hızlıca hazırlayıp sevdiklerime sunabileceğim bir yemek olması çok cazip. Malzemelerin listesi de oldukça basit; elimdeki malzemelerle hemen denemek istiyorum. Patatesin eklenmesi, yemeğin hem lezzetini artıracak hem de doyuruculuğunu sağlayacak gibi görünüyor. Sizce de etin cinsi ve pişirme süresiyle oynamak, yemeği daha da lezzetli hale getirebilir mi? Ayrıca, üzerine taze maydanoz serpip servis yapmanın estetik açıdan da hoş olacağını düşünüyorum. Deneyenler için nasıl bir sonuç aldınız?
Bu tarife bakınca, düdüklü tencerede patatesli et yemeği yapmanın ne kadar kolay olduğunu düşünüyorum. Özellikle yoğun bir günün ardından hızlıca hazırlayıp sevdiklerime sunabileceğim bir yemek olması çok cazip. Malzemelerin listesi de oldukça basit; elimdeki malzemelerle hemen denemek istiyorum. Patatesin eklenmesi, yemeğin hem lezzetini artıracak hem de doyuruculuğunu sağlayacak gibi görünüyor. Sizce de etin cinsi ve pişirme süresiyle oynamak, yemeği daha da lezzetli hale getirebilir mi? Ayrıca, üzerine taze maydanoz serpip servis yapmanın estetik açıdan da hoş olacağını düşünüyorum. Deneyenler için nasıl bir sonuç aldınız?
Cevap yaz