Fırında kıymalı patatesli tava tarifini okuduktan sonra, tam olarak nasıl bir lezzet elde edeceğimi merak ediyorum. Patatesleri tuzlu suya bekletmek, gerçekten daha gevrek bir sonuç mu veriyor? Ayrıca, karnım aç ve misafirlerim gelecek, bu tarifi denemek için uygun bir zaman mı sence? Özellikle baharatları damak zevkine göre değiştirmek harika bir fikir, sen hangi baharatları eklemeyi tercih edersin?
Fırında kıymalı patatesli tava tarifini okuduktan sonra, tam olarak nasıl bir lezzet elde edeceğimi merak ediyorum. Patatesleri tuzlu suya bekletmek, gerçekten daha gevrek bir sonuç mu veriyor? Ayrıca, karnım aç ve misafirlerim gelecek, bu tarifi denemek için uygun bir zaman mı sence? Özellikle baharatları damak zevkine göre değiştirmek harika bir fikir, sen hangi baharatları eklemeyi tercih edersin?
Cevap yaz