Bu tarife göre güveçte patates püresiyle et sote yaparken, etin yumuşaklığını artırmak için pişirme süresini uzatmak gerçekten etkili bir yöntem mi? Ayrıca, patates püresine kaşar peyniri eklemek farklı bir tat katmak açısından nasıl bir sonuç veriyor? Bunu denemek isterim. Patates püresinin daha lezzetli olması için tereyağı miktarını artırmanın etkisini merak ediyorum. Bu tarifin aile sofralarına getireceği zenginliği düşününce, denemeye değer görünüyor!
Bu tarife göre güveçte patates püresiyle et sote yaparken, etin yumuşaklığını artırmak için pişirme süresini uzatmak gerçekten etkili bir yöntem mi? Ayrıca, patates püresine kaşar peyniri eklemek farklı bir tat katmak açısından nasıl bir sonuç veriyor? Bunu denemek isterim. Patates püresinin daha lezzetli olması için tereyağı miktarını artırmanın etkisini merak ediyorum. Bu tarifin aile sofralarına getireceği zenginliği düşününce, denemeye değer görünüyor!
Cevap yaz