Mücver yaparken kabak, patates ve havuç kullanma konusunda karar vermek zor olabilir. Sizce hangi sebze daha çok lezzet katıyor? Kabak, hafifliği ve su içeriğiyle yumuşak bir doku sağlarken, patatesin doyuruculuğu ve nişasta içeriğiyle mönüye zenginlik katması hoşuma gidiyor. Havuç ise tatlı bir aroma ekleyerek besin değerini artırıyor, ama dokusunun etkisi hakkında ne düşünüyorsunuz? Farklı sebzelerin kombinasyonu ile damak zevkinize en uygun mücveri elde etmenin yollarını denemek harika bir fikir gibi görünüyor. Sizin favori sebzeniz hangisi?
Mücver yaparken kabak, patates ve havuç kullanma konusunda karar vermek zor olabilir. Sizce hangi sebze daha çok lezzet katıyor? Kabak, hafifliği ve su içeriğiyle yumuşak bir doku sağlarken, patatesin doyuruculuğu ve nişasta içeriğiyle mönüye zenginlik katması hoşuma gidiyor. Havuç ise tatlı bir aroma ekleyerek besin değerini artırıyor, ama dokusunun etkisi hakkında ne düşünüyorsunuz? Farklı sebzelerin kombinasyonu ile damak zevkinize en uygun mücveri elde etmenin yollarını denemek harika bir fikir gibi görünüyor. Sizin favori sebzeniz hangisi?
Cevap yaz