Patates püreli tarifini okuduktan sonra hemen denemek istiyorum. Patateslerin doğru seçimi gerçekten önemli mi? Özellikle Rus patatesi kullanmanın avantajları neler? Ayrıca, püreyi daha kremsi yapmak için başka hangi yöntemleri uygulayabilirim? Süt ve tereyağının sıcak olması gerektiği bilgisini de göz önünde bulundurursak, bu aşamada ekstra bir tavsiyeniz var mı?
Patates püreli tarifini okuduktan sonra hemen denemek istiyorum. Patateslerin doğru seçimi gerçekten önemli mi? Özellikle Rus patatesi kullanmanın avantajları neler? Ayrıca, püreyi daha kremsi yapmak için başka hangi yöntemleri uygulayabilirim? Süt ve tereyağının sıcak olması gerektiği bilgisini de göz önünde bulundurursak, bu aşamada ekstra bir tavsiyeniz var mı?
Cevap yaz