Bu tarif gerçekten çok pratik görünüyordu. Patates ve kıyma ile yapılan kol böreğini denemek istiyorum. İç harcını hazırlarken soğanı kavurmakla başlamak mantıklı, peki sizce patatesleri rendelemek dışında başka bir yöntemle de kullanabilir miyiz? Yufkaları üst üste serip tereyağı sürmek de oldukça lezzetli bir dokunuş. Peki, sizce üzerine serpeceğim susam, böreğin tadını nasıl etkiler? Ayrıca, sıcak servis edilmesi gerektiği yazıyor, ama soğuk yediğinizde nasıl bir lezzet alıyorsunuz? Kendi deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?
Bu tarif gerçekten çok pratik görünüyordu. Patates ve kıyma ile yapılan kol böreğini denemek istiyorum. İç harcını hazırlarken soğanı kavurmakla başlamak mantıklı, peki sizce patatesleri rendelemek dışında başka bir yöntemle de kullanabilir miyiz? Yufkaları üst üste serip tereyağı sürmek de oldukça lezzetli bir dokunuş. Peki, sizce üzerine serpeceğim susam, böreğin tadını nasıl etkiler? Ayrıca, sıcak servis edilmesi gerektiği yazıyor, ama soğuk yediğinizde nasıl bir lezzet alıyorsunuz? Kendi deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?
Cevap yaz