Patatesli börek yaparken en çok hangi aşamada zorlandınız? Özellikle iç harcını hazırlama kısmında soğanları kavurmakta sıkıntı yaşayanlar var mı? Yufka ya da hamur açarken incelikleri nasıl yapıyorsunuz? Fırına vermeden önce üzerini yumurta ile sürebilmek, çıtırlığını artırıyor mu? Servis önerileri arasında en çok hangisini tercih ediyorsunuz, yoğurt mu yoksa salata mı?
Patatesli börek yaparken en çok hangi aşamada zorlandınız? Özellikle iç harcını hazırlama kısmında soğanları kavurmakta sıkıntı yaşayanlar var mı? Yufka ya da hamur açarken incelikleri nasıl yapıyorsunuz? Fırına vermeden önce üzerini yumurta ile sürebilmek, çıtırlığını artırıyor mu? Servis önerileri arasında en çok hangisini tercih ediyorsunuz, yoğurt mu yoksa salata mı?
Cevap yaz