Patatesli toplar tarifini okuduktan sonra, bu lezzetli atıştırmalığı denemek için sabırsızlanıyorum! Patateslerin haşlanması ve ezilmesi aşaması gerçekten dikkat gerektiriyor mu? Ayrıca, galeta unuyla bulayıp kızartma işlemi yaparken, yağın sıcaklığına dikkat etmek gerekirse, bu noktada ne kadar beklemeliyim? Farklı malzemeler ekleyerek çeşitlendirme fikri de harika görünüyor. Sizce en iyi hangi malzemelerle zenginleştirilir?
Patatesli toplar tarifini okuduktan sonra, bu lezzetli atıştırmalığı denemek için sabırsızlanıyorum! Patateslerin haşlanması ve ezilmesi aşaması gerçekten dikkat gerektiriyor mu? Ayrıca, galeta unuyla bulayıp kızartma işlemi yaparken, yağın sıcaklığına dikkat etmek gerekirse, bu noktada ne kadar beklemeliyim? Farklı malzemeler ekleyerek çeşitlendirme fikri de harika görünüyor. Sizce en iyi hangi malzemelerle zenginleştirilir?
Cevap yaz