Salçalı fırında patates tarifini denemek harika bir fikir! Patateslerin dışının çıtır, içinin yumuşak olmasının sırrının fırın pişirme tekniği olduğunu duydum. Peki, bu tarifte kullanacağınız patateslerin cinsi lezzeti ne kadar etkiliyor? En iyi sonucu almak için hangi tür patatesleri tercih etmeliyiz? Ayrıca, sosu patateslere iyice yedirmek için özel bir teknik var mı? Fırınlama süresi ve sıcaklığı hakkında daha fazla bilgi verebilir misiniz? Afiyet olsun demişsiniz, ama bu tarifi yaparken dikkat edilmesi gereken başka püf noktaları var mı?
Salçalı fırında patates tarifini denemek harika bir fikir! Patateslerin dışının çıtır, içinin yumuşak olmasının sırrının fırın pişirme tekniği olduğunu duydum. Peki, bu tarifte kullanacağınız patateslerin cinsi lezzeti ne kadar etkiliyor? En iyi sonucu almak için hangi tür patatesleri tercih etmeliyiz? Ayrıca, sosu patateslere iyice yedirmek için özel bir teknik var mı? Fırınlama süresi ve sıcaklığı hakkında daha fazla bilgi verebilir misiniz? Afiyet olsun demişsiniz, ama bu tarifi yaparken dikkat edilmesi gereken başka püf noktaları var mı?
Cevap yaz