Dondurulmuş patateslerin pişirme yöntemlerini okuduktan sonra, hangisinin benim için en uygun olduğunu düşünmeye başladım. Fırında pişirme yöntemi ile patateslerin gevrek olmasını sağlamak harika bir fikir gibi görünüyor. Ama kızartma yapmayı da çok seviyorum, bu yöntemle dışının çıtır çıtır olması bana daha keyifli geliyor. Sizce hangisi daha sağlıklı olur? Ayrıca haşlama yöntemiyle patates püresi yapmak da ilginç, özellikle püre sevenler için. Siz bu yöntemlerden hangisini tercih ediyorsunuz?
Dondurulmuş patateslerin pişirme yöntemlerini okuduktan sonra, hangisinin benim için en uygun olduğunu düşünmeye başladım. Fırında pişirme yöntemi ile patateslerin gevrek olmasını sağlamak harika bir fikir gibi görünüyor. Ama kızartma yapmayı da çok seviyorum, bu yöntemle dışının çıtır çıtır olması bana daha keyifli geliyor. Sizce hangisi daha sağlıklı olur? Ayrıca haşlama yöntemiyle patates püresi yapmak da ilginç, özellikle püre sevenler için. Siz bu yöntemlerden hangisini tercih ediyorsunuz?
Cevap yaz