Patates püresi yapmanın bu kadar basit olduğunu bilmek gerçekten harika! Patatesleri doğru türde seçmek ve pişirme süresine dikkat etmek önemli gibi görünüyor. Süt ve tereyağı ekleyerek elde edilen kremamsı kıvam, yemeğe ne kadar lezzet katıyor! Sizce bu püreden daha fazla tat almak için hangi baharatları eklemek en iyisi? Özellikle hangi tariflerde denemeyi planlıyorsunuz?
Patates püresi yapmanın bu kadar basit olduğunu bilmek gerçekten harika! Patatesleri doğru türde seçmek ve pişirme süresine dikkat etmek önemli gibi görünüyor. Süt ve tereyağı ekleyerek elde edilen kremamsı kıvam, yemeğe ne kadar lezzet katıyor! Sizce bu püreden daha fazla tat almak için hangi baharatları eklemek en iyisi? Özellikle hangi tariflerde denemeyi planlıyorsunuz?
Cevap yaz