Patatesle yapılan tuzlu tarifler hakkında yazılanları okuduktan sonra, patates kızartması tarifini denemek istiyorum. Özellikle basit ve pratik bir atıştırmalık olması benim için çok cazip. Patatesleri doğru şekilde kızartmak için sıcak yağda altın rengini alana kadar beklemek yeterli mi? Ayrıca, üzerine tuz eklerken ne kadar kullanmak gerektiği konusunda bir önerin var mı?
Patatesle yapılan tuzlu tarifler hakkında yazılanları okuduktan sonra, patates kızartması tarifini denemek istiyorum. Özellikle basit ve pratik bir atıştırmalık olması benim için çok cazip. Patatesleri doğru şekilde kızartmak için sıcak yağda altın rengini alana kadar beklemek yeterli mi? Ayrıca, üzerine tuz eklerken ne kadar kullanmak gerektiği konusunda bir önerin var mı?
Cevap yaz